Kontakt - Portfolio
Fotografie Koen Van de moortel - Wie ben ik?

Geboren te Antwerpen, 8 april 1962.

Van diploma ben ik licentiaat natuurkunde, en ik heb dus al wat jaartjes in het wetenschappelijk onderzoek, het onderwijs en de industrie gestaan. Tegenwoordig geef ik privélessen wis- en natuurkunde.

Mijn interessegebied is echter veel breder: ik heb ook al software gemaakt voor gegevensanalyse, astrologie, en het aanleren van de Servische taal; ik verkoop ook wijn en mineralen; en ik organizeer lezingen rond randgebieden van de wetenschap.

Sinds mijn prille jeugd ben ik ook gepassioneerd door fotografie! In 1993 volgde ik een fotografie-opleiding bij de Vrije Akademie Gent. Voor de rest ben ik een autodidakt die zelf alles opzoekt en uitprobeert. Sinds 2011 voel ik me ervaren genoeg (en heb ik ook professioneel materiaal) om daar zelf ook les over te geven en reportages in opdracht te maken. Ook heb ik jarenlang voor Canon gewerkt als demonstrator/lesgever.

Ik trek het liefst spontane foto's in een natuurlijke omgeving: spelende kinderen, druk babbelende feestende of werkende mensen, enz., want zo krijg je de interessantste gezichtsuitdrukkingen. Maar als u graag poseert en vooral aandacht voor een mooie belichting wilt... dat kan ook natuurlijk.